Dag 43: San Francisco

Posted by on 9 oktober 2011

Vanmorgen hebben we de camper ingeleverd. Dag mooie, heerlijke camper van Road Bear. Zij adverteren met Premium Quality en dat is zeker waar. Super service en super camper.
Na de gratis shuttle naar ons hotel “Holliday Inn Express” chillen we wat op de kamer. Terwijl Linde haar slaaptekort in haalt ( en Bart voordoet hoe dat moet) schrijf ik ondertussen nog wat stukjes voor de website. Morgenmiddag om 14 u vliegen we naar Amsterdam en dan zijn we maandag weer thuis. Bart moet dinsdag al weer werken en ik ga met de meiden acclimatiseren. Hoop dat ze snel door de jetlag heen zijn ( het is hier 9 uur vroeger dan in Nederland). Linde zal ook echt weer aan het kinderdagverblijf moeten wennen.

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Bedankt voor het meelezen en dank voor alle berichtjes, erg leuk!

One Response to Dag 43: San Francisco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *