Dag 42: San Franciso

Posted by on 8 oktober 2011

Omdat we morgen de camper weer moeten inleveren, gaan we eerst maar eens een deel van onze spullen inpakken. Travel light is niet helemaal gelukt met twee kleine kinderen. Daarnaast hebben we ook nog veel speelgoed, babybed, extra wandelwagen, kinderstoel, autostoeltjes en loopauto van familie gekregen… Even opruimen en uitzoeken. Eind van de ochtend gaan we met de BART (bay area rapid transportation) naar downtown. In een half uur zijn we er, veel relaxter dan met de camper door de stad cruisen. We gaan met de cable car, de meiden vinden het fantastisch. Bart leeft zich uit met de camera. Aan het water is een show van vliegtuigen en straaljagers die de mooiste formaties vliegen ( met z’n vieren naast elkaar een “salto” maken bijvoorbeeld). We twijfelen over een boottocht, maar omdat het al vrij laat in de middag is, gaan we toch maar terug met de cable car. We shoppen nog wat en eten ’s avonds Japans. Vrij laat zijn we pas weer op de camping terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *