Dag 41: San Francisco

Posted by on 8 oktober 2011

Vandaag zijn we naar het California Academy of Science geweest. Een prachtig museum waar een tropisch regenwoud in is gemaakt en veel echte dieren, voornamelijk vogels, kikkers, spinnen, slangen en veel vissen. Dit is het mooiste “museum” dat ik ooit heb gezien. Er is een tentoonstelling over de opwarming van de aarde en in de kelder veel verschillende aquaria, tientallen meters groot. Linde vindt het wel mooi, maar wil toch vooral zelf proberen te lopen. Veerle is moe. We gaan lekker lunchen in het restaurant bij het museum, een echte aanrader met gerechten uit de hele wereld. Ik eet sashimi, mijn lievelingseten. Veerle tosti en Bart eet . Linde eet mee met de pot. Goh, dat ik een staafmixer mee heb genomen om eten voor Linde te maken, blijkt echt overbodig te zijn. Ze eet alles behalve potjes, die lust ze echt niet. Omdat de meiden zo moe zijn, gaan we niet meer naar het planetarium en de 3 D film. Een volgende keer dan maar. 
Linde slaapt in de camper en zodra ze wakker werd, gingen we met de bus naar “down town”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *