Dag 40: San Francisco

Posted by on 8 oktober 2011

San Francisco is prachtig. We rijden met camper naar de Golden Gate Bridge en lopen wat rond. We merken direct dat we in een grote stad zijn en het voelt ook heel Europees aan. ” ledereen” loopt hier hard en mensen zijn stijlvol gekleed. Het eten is hier ook prima. We drinken heerlijke espresso aan het water. 
We zoeken naar een parkeerplaats waar we gratis ’s nachts mogen staan, maar die kunnen we niet vinden. De tips die op internet staan zijn al een paar jaar oud en daar aangekomen hangen er bordjes dat er tussen 10 pm en 6 am niet geparkeerd mag worden. Bij het Golden Gate park zijn er delen dat het mag, maar er lopen zoveel zwervers rond, dat we besluiten met de camper terug te gaan naar de dure camping in San Francisco South.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *