Dag 39: Monterey Bay, Santa Cruz, San Francisco

Posted by on 8 oktober 2011

Toen we gisteren aankwamen In Monterey Bay regende het helaas. ’s Morgens vroeg vertrokken we naar Santa Cruz. Onderweg nog een pier met heel veel zeeleeuwen gezien. Linde vindt het leuk, maar wil vooral lekker oefenen met lopen. In Santa Cruz heerst  een lekker relaxed sfeertje. Het is hier een goede spot voor golfsurfers. We gaan daarna heerlijk lunchen op de pier en we eten zowaar echt lekker, zeebaars en zwaardvis. Vooraf gefrituurde inktvis. De meiden eten lekker mee. Linde eet sowieso alles, een verademing. Daarna rijden we door naar San Francisco. We hebben een “camping” (het lijkt meer een hutje mutje parkeerplaats) gevonden in San Francisco South. Morgen de stad verkennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *