Dag 37: Yosemite

Posted by on 4 oktober 2011

We beginnen de dag rustig en Bart gaan met de kids zwemmen, terwijl ik de camper opruim en schoonmaak. Rond het middaguur komen we aan bij de Bridall fall, mooi maar wat druk! We worden een beetje moe van de drukte hier. We parkeren de camper en lopen een stukje door de Valley. We ontdekken dat er in Curry Village gratis wifi is en omdat we nodig de site moeten updaten, gaan we daar naartoe. Terwijl Bart en Veerle de site updaten, ga ik met Linde op de rug een stukje wandelen, zodat ze nog wat kan slapen. Eind van de middag rijden we naar Crane Flat, een prachtige camping in het park met foodlockers waar al (!) ons eten in moet, omdat er zoveel beren in Yosemite leven. We besluiten het eten in de koelkast en vriezer te laten waar het is en de rest bewaren we braaf in de lockers. ‘S avonds maakt Bart een groot kampvuur, heerlijk om weer op een camping te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *