Dag 36: Yosemite

Posted by on 4 oktober 2011

De volgende ochtend gaan we vroeg op pad naar Mariposa Grove, waar prachtig grote Sequia’s staan, sommige wel 1800 jaar oud. Indrukwekkend. Daarna rijden we naar Glacier Point, waar we een prachtig uitzicht hebben over Yosemite Valley, overhanging rock, Vernall en Nevada waterfall’s… Het is prachtig, maar wat zijn er overal veel mensen in dit park! We besluiten een andere uitgang van het park te nemen en naar een echte camping te gaan. We hopen op wifi en een wasmachine, maar beide niet beschikbaar op ons plekje. En de Droam (overal internet) is een droom, dit werkt bij ons bijna nergens…. Geen zin meer om te koken en we eten wat in een diner. Als de kinderen op bed liggen, proberen Bart en ik (met babyfoon) of we kunnen internetten in de lobby. We zijn namelijk heel nieuwsgierig hoe het gegaan is met de wandelmarathonners onder ons. Geen internet, dus helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *