Dag 35: Yosemite

Posted by on 3 oktober 2011

Juno Lake- Yosemity
Rond half negen komen we in het pikkedonker aan op een camping bij Juno Lake. Omdat er niemand meer is, pakken we gewoon een plekje en hopen we dat we niet op iemand anders’ plekje staan. We gaan lekker slapen en ’s morgens vroeg op; naar de Tioga Road! De Tioga Road is een werkelijk prachtige weg, zeer hoog gelegen en komt langs verschillende bergmeren. Prachtig!
We hadden “gepland” om op een “first come first serve” camping in Tuolummne Meadows te gaan staan, maar helaas bleek deze camping net twee dagen dicht te zijn omdat het seizoen over is… 46 mijlen verder naar de volgende camping, waar bleek dat we de komende twee nachten geen plek in het park kunnen bemachtigen. Helaas. Wel konden we buiten het park aan de kant van de weg gaan staan. Dit betekent veel kilometers rijden, maar veel keus hebben we niet. We besluiten een rustig middagje te houden op “Sentinel Beach” waar de kinderen rustig kunnen spelen en Linde weer eens een ouderwetse middagslaap in haar bedje kan houden. Met uitzicht op El Captain en de stromende rivier een prachtige plek om te lunchen en te spelen. Na een rondje door Yosemity Valley rijden we in colonne het park uit. Na een uurtje rijden zijn we er en vinden we een plekje langs de kant van de weg. Het is er nogal schuin, maar met een wiel op een boomstam, rollen we net ons bed niet meer uit.

2 Responses to Dag 35: Yosemite

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *