Dag 29: Zion NP

Posted by on 26 september 2011

Wat is het leuk om al jullie reacties te lezen op onze site! Hierdoor is het nog leuker om de site up to date te houden.

Vroeg rijden we Zion dan echt binnen. Het is meteen al erg mooi. Gelukkig hebben we deze plek niet overgeslagen! Grote puntige rode bergen en veel groen. We hebben de camper nog niet neergezet op de camping of er staan al drie herten naast. Nadat ook nog twee witte eekhoorns ons hebben bezocht kan onze dag al niet meer stuk.

Na een kopje koffie op het dak van de camper gaan we het park verkennen met de shuttle bus.
Hanneke loopt ’s middags de “Angels Landing Trail”. Een wandeling die al meerdere mensen het leven heeft gekost. Diepe afgronden, geen hekken en soms een stuk ketting om j aan vast te houden. Ik ben blij dat ze na mijn babysitmiddag weer heelhuids komt opdagen.


Wat volgt is een warme nacht met veel herrie van onze buren die luidkeels met Queen meezingen. Bicylce!

4 Responses to Dag 29: Zion NP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *