Dag 27: Bryce Canyon National Park

Posted by on 23 september 2011

Als eerste staat vandaag een wandeling langs de “Rim” met z’n allen op het programma? We nemen we de bus naar visitor center, waar we een film zien over Bryce National Park. Linde wil alleen maar kruipen en lopen.

’s Middags besluiten we om in plaats van weer een wandeling met Linde in de rugdrager, om naar het zwembad van Ruby’s Inn te rijden. De meiden vinden het heerlijk en om het compleet te maken gaan we ook nog uit eten. We kletsen nog een tijdje met een stel dat een jaar lang een wereldreis aan het maken is; Canada, VS, Tahiti, Nieuw Zeeland, Australië, Japan, Thailand… Hun oudste is net vier en Veerle is uiteraard weer erg blij om even met een vriendinnetje te spelen. We rijden met de camper terug naar de camping in het park. Morgenochtend gaan we nog een paar viewpoints bezoeken.

Zojuist hebben we besloten om niet direct naat Zion te gaan, maar een nachtje in Cedar breaks national park door te brengen. Wordt vervolgd!

One Response to Dag 27: Bryce Canyon National Park

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *