Dag 26: Glendale – Bryce Canyon National Park

Posted by on 21 september 2011

Vandaag slapen de meiden uit, alhoewel dat vooral komt doordat we hier een uur tijdsverschil hebben… Na een lekker rustig ochtendje met wat opruimen en de speeltuin, vertrekken we richting Bryce. Het is nog maar iets meer dan een uurtje rijden. We rijden door prachtig landschap. Dan opeens rijden we door Red Canyon. Niet veel later zijn we in Bryce en we dubben over de camping met zwembad waar alle toeristen staan of de camping midden in het park… Er is nog plek op de Sunset camping in het park en we besluiten Ruby’s Inn met zwembad links te laten liggen.

Zowaar werkt ons eigen internet apparaat (Droam) hier en terwijl Bart internet en de meiden lekker laat spelen, maak ik een prachtige wandeling door Bryce (Queens garden trail en Najevo trail via “Wallstreet”). Dit wordt aangeprezen als “world ’s Best 3 Mile trip”, dus ik ben beniewd. De wandeling gaat de canyon in en ik loop tussen de “Hoodoo’s”. Het is inderdaad een mooie wandeling (zie foto’s). Bryce is een drukbezocht park en vele mensen wandelen dezelfde tocht of een deel van de tocht. Helaas is de wandeling voor Veerle nog iets te gevaarlijk.

2 Responses to Dag 26: Glendale – Bryce Canyon National Park

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *