Dag 25: Antelope Canyon, trout en Glendale

Posted by on 20 september 2011

Vandaag gaan we naar de Antelope Canyon! Deze canyon is vooral bekend door haar mooie vormen en de prachtige lichtinval, vooral rond het middaguur. Helaas is de fototour met het mooiste licht volgeboekt tot oktober, dus wij gaan iets later de canyon in. Ook nu is het werkelijk prachtig! Sommige stukken doen mij wel wat denken aan Gaudi, hoewel ik vermoed dat hij toch echt nooit in deze canyon geweest kan zijn. Met een open jeep rijden we 4 mijl naar de ingang van de canyon. Linde vindt het gelukkig allemaal prima. De canyon is slechts 400 meter lang, maar werkelijk adembenemend mooi!

Zelf forel gevangen!
Rond 15 uur stappen we de camper in om naar Bryce te rijden. We hebben wat vertraging door wegwerkzaamheden. Om ons heen wordt het steeds mooier; weer lekker groen en ook weer eens hoge bomen. Een beekje dat door het landschap stroomt… We zien een plek waar je forel kunt vissen en we besluiten om dat te doen en een camping in de buurt te zoeken. Veerle vangt een heel grote forel, en hij is voor mama, dus ik heb geluk! Stoer hoor, Veerle! We BBQ-en bij het kampvuur, het is hier ’s avonds erg koud. De forel smaakt heerlijk!

One Response to Dag 25: Antelope Canyon, trout en Glendale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *