Dag 22, 23 en 24: Grand Canyon

Posted by on 18 september 2011

Drie nachten staan we op dezelfde plek in de Grand Canyon. Mather Campground. Je hebt hier geen voorzieningen en het is een leuke uitdaging om hier op jezelf te zijn. De camper is er goed op ingericht en de vriezer hoeft niet uit.
Onze eerste indrukken van de Grand Canyon zijn overweldigend. Alle clichés zijn natuurlijk zijn waar. Mede reizigers eerder ontmoet zeiden dat het te groot is om te bevatten. Toch vinden wij dat je de grootsheid best goed kunt zien en voelen. Het is niet zomaar een grotere versie van Canyonlands.
We luchen in een oud hotel “El Tovar” (grote garnalen en inktvisringen). De meiden hebben het erg naar hun zin met alle aandacht van ons. Linde is wel echt in een mama fase maar ik krijg ook dikke knuffels. Hanneke kan vaak amper bewegen als Linde aan haar benen is vastgeklampt. Best onhandig af en toe.

De laatstse dag in het park maak ik een vlucht per helicopter over de Grand Canyon. Het is een verjaardagscadeau van Hanneke. Voor het eerst in een helicopter en dan meteen over dit fenomenale gebied. Niet goed te beschrijven. Zeer indrukwekkend.

2 Responses to Dag 22, 23 en 24: Grand Canyon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *