Dag 19: Canyonlands – Monument Valley

Posted by on 14 september 2011

Vandaag is het wat minder mooi weer. We vertrekken op tijd vandaag, want vandaag moeten we aardig wat kilometers maken. Eerst nog een korte wandeling in Canyonlands naar de Mesa Arch. Een prachtige wandeling en een heel mooie arch.

Daarna rijden we naar Moab waar we nog even wat wijn willen inslaan (niet te koop in de supermarkt) en nieuw flesje gas voor de BBQ. Ook de tank moet weer vol en 150 dollar lichter is de tank weer gevuld. Wat een slurper is deze camper. We filosoferen wat over hoe we een volgende keer naar Amerika zullen gaan als de meiden een stuk groter zijn. Met een 4 wheel drive zijn veel meer wegen begaanbaar en kun je heel mooie trails lopen. 2 kleine tentjes mee…. Wie weet. In ieder geval genieten we nu volop van de luxe van de grote camper.

Rond 15 u komen we aan bij Monument Valley. Het weer is wat regenachtig, maar toch prachtig om door dit filmlandschap te rijden.

Bij het inchecken op de camping ontmoeten we Nederlanders die ook 2 kinderen hebben in precies dezelfde leeftijd. Veerle mist haar vriendjes en vriendinnetjes al, dus ze vindt het erg leuk om met een ander 3 jarig meisje te spelen. Omdat het regent zitten we met z’n allen in onze camper lekker een wijntje te drinken terwijl de kinderen lekker spelen.

 

 

2 Responses to Dag 19: Canyonlands – Monument Valley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *