Dag 18: Moab – Canyonlands

Posted by on 13 september 2011

Ondanks dat de meiden pas laat gingen slapen, waren ze vroeg wakker en eigenlijk kwam dat goed uit, want we wilden op tijd naar Canyonlands. Canyonlands is kort gezegd een beetje miniatuur Grand Canyon met tafelbergen die door de Colorado rivier zijn uitgesleten. Het is er nog vrij ruig en ongerept. Ondanks dat dit park vlakbij Arches ligt, is het totaal andere natuur en veel groener.

Er is 1 camping in het park met maar 10 plaatsen, first come first serve. We hadden geluk om hier een heel mooi te bemachtigen. Omdat de kinderen erg moe waren, hebben we eerst maar een paar uur op de camping gestaan om de kinderen te laten slapen en zowaar kon ik een uurtje in een boek lezen. Heerlijk. Daarna zijn we naar een aantal uitkijkpunten gereden en hebben we nog een korte wandeling gemaakt.

Sander, nog bedankt voor de goede tip, we hebben hier enorm van genoten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *