Dag 17: Arches, Devils Garden – Moab

Posted by on 12 september 2011

Vandaag is het gelukkig wat mooier weer, zodat we de arches in de zon kunnen zien! Vanaf de camping kunnen we direct een mooie wandeling maken naar de “Broken Arch”. Wat een prachtige wandeling is dit! Veerle vond het helaas iets te lang, waardoor ik haar een stukje heb moeten dragen, maar bij elkaar een prachtige wandeling!

Eind van de middag heb ik voor 7 dagen eten ingeslagen. Heerlijk zo’n camper met een vriezer bijna net zo groot als thuis, je kunt het eigenlijk geen kamperen meer noemen. Voor de komende 7 dagen staat 3x BBQ op het menu. Lekker hoor, dat doet Bart dus hoef ik niets te doen. Morgen gaan we naar Canyonlands (een soort mini Grand Canyon heb ik mij laten vertellen) en vervolgens naar Monument Valley en dan naar de echte Grand Canyon. De meiden liggen samen in hun Deryan slaaptentjes (ze slapen boven de cabine) te keten i.p.v. slapen (en het is hier al half 10!) dus hopelijk is het uitslapen morgen!

.

2 Responses to Dag 17: Arches, Devils Garden – Moab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *