Dag 16: Moab – Arches

Posted by on 11 september 2011

Na een rustig ochtendje waarin de dames een beetje kunnen bijkomen (en Linde bijna 2 uur slaapt), gaan we rond het middaguur op pad richting Arches National Park. Omdat Veerle in de camper in slaap is gevallen, gaat Bart eerst een rondje om Balanced Rock lopen en daarna ik samen met Linde. Linde had er niet zoveel oog voor, maar was voor mij toch wel heel leuk om midden in Arches met Linde te lopen.

Wat verder kun je naar de South en North Window lopen. Dit hebben we gedaan en Veerle heeft het hele stuk zelf gelopen, wat wij een geweldige prestatie vinden!

We komen rond 17 u aan op ” Devils Garden”  een werkelijk prachtige kampeerplek, midden op het topje van de bergen in Arches. Wat heerlijk! We gaan zeker proberen nog veel meer van dit soort campings te vinden!

 

.

2 Responses to Dag 16: Moab – Arches

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *