Dag 15: Glennwood Springs – Moab

Posted by on 10 september 2011

Eerste nacht in camper – Glennwood Springs

We brengen onze eerste nacht in de camper door. We slapen heerlijk. De kids boven de cabine in hun eigen tentjes, wij achterin in een lekker bed.

Zwemmen met Jan en John
Jan en John komen om 9:15 aan op de camping om ons mee te nemen naar de hot springs in Glennwood. Er zijn verschillende baden. Veerle is al lekker “watervrij” en gaat zelfs samen met mij kopje onder en ik mag haar door de lucht gooien.

 

Cisco


We zeggen Jan en John gedag en we vertrekken richting Moab. Op aanraden van Jan nemen we onderweg een kijkje in het spookstadje Cisco. In een van de huizen staat de radio aan en horen we stemmen. Hanneke vindt het maar niets. Je hebt het idee dat je hier van alles tegen kunt komen. Ondertussen leef ik me uit met mijn camera.

3 Responses to Dag 15: Glennwood Springs – Moab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *