Dag 8: Whalerock cabin en Derek Roberts Cattle Ranch

Posted by on 3 september 2011

Vandaag begint de dag rustig en Linde kan ’s morgens lekker slapen. Linde drumt lekker op een grote drum en Veerle schommelt onder Astrids balkon. ’s Middags gaan we naar een grote ranch van een vriend van Astrid, Derek Roberts. Het huis is van ongeveer 1875, wat heel erg oud is hier. Ze hebben heel erg veel land (17000 acres, ongeveer 3000 hectaren), en maar 400 koeien. Super dat Gerrit ook naar ons toe komt! Hij is op zijn motor en Bart mag op zijn motor rijden terwijl wij met de 4 wheel drive over het land rijden met een aantal vrienden van Derek. Het landschap is prachtig. Vroeger waren er hier veel indianen die hier rond trokken en de tipi rings (de stenen waarmee zij hun tipi vastzetten) zijn nog steeds zichtbaar in het land. Als je meer over het gebied wil weten, dan kan je bijgaande link raadplegen: http://www.larimer.org/openlands/os_roberts_ranch.htm


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *