Dag 7 Fort Collins – Rocky Mountains Cabin van Astrid

Posted by on 2 september 2011

Vandaag gaan we naar de “cabin”  van Astrid, samen met oom Jan. Het huis is op een bergkam gelegen en je kan er alleen met een 4-wheel drive komen. Bellevue at Whalerock road (we zijn ongeveer 1400 miles, 2250 km) van de zee, grappig dat ze hier een weg naar een walvis vernoemen…).

Overdag hebben Veerle, Linde en ik een rustig dagje, met badje in de tuin en middagslaapjes op tijd (de meiden worden een beetje moe inmiddels). Astrid neemt Bart mee om haar te helpen met een paar dingen (o.a. bomen omzagen bij de cabin…). Daarnaast laat Astrid haar business zien “Astride a starship” : Astrid verhuurt studio’s en kleine appartementen in grote huizen (met concierge) voor een heel goede (lage) prijs. Dit wordt heel weinig aangeboden in het gebied rond Fort Collins en Loveland en is voor veel mensen heel waardevol om bij haar te huren. Op de foto zie je Residence H.M.S. Remmington.

Oom Jan gaat met ons mee. We komen s avonds rond 18 uur aan en we eten lekker iets van de BBQ. ’s Avonds hebben we lekker de tijd om te praten.

One Response to Dag 7 Fort Collins – Rocky Mountains Cabin van Astrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *