Dag 2: Golden – Estes Park

Posted by on 28 augustus 2011

Ontbijt

Na een onrustige nacht hebben we een rustige ochtend in het huis van Gerrit en Kris en hun zonen Carl en Vaughn. Buiten is het strak blauw en een graadje of 32. We praten lekker bij en we nuttigen een heerlijk ontbijt met gebakken ei met spek en American pancakes met slagroom en stroop.

Cadillac Bart

Van mijn nicht Astrid hebben we een Cadillac te leen voor de eerste twee weken dat wij hier mijn familie bezoeken. Het is een echte Amerikaanse auto met een 7.4 liter motor! Gerrit heeft een leuke bijnaam voor mij bedacht: “Cadillac Bart”. Ik moet alleen nog een grote hoed en een sigaar zien te scoren en het plaatje is compleet. Het ding stuurt als een boot maar  het zoeft lekker.

 

 

A big toy

Omdat Gerrit chief is bij de brandweer mochten wij met hem een rondje rijden rijden in “zijn” vier wiel aangedreven firetruck. “A big toy” zoals hij het noemt. Voor Veerle natuurlijk al helemaal indrukwekkend. Vooral het testen van de sirenes en zwaailampen.

Familie diner

Na wat telefoontjes van oom Jan bleek iedereen dezelfde middag nog bij elkaar te kunnen komen in Estes Park waar oom Jan woont. Dat wil zeggen mijn twee nichten, twee neven, hun kinderen, aanhang en mijn oom. Na alles weer ingepakt en ingeladen te hebben zijn we in een uur naar Estes Park gereden. Jan woont in een mooi groot huis met aan alle kanten uitzicht over de Rocky Mountains.

Als snel kwam de rest van de familie aan. Ingrid & Mark, Astrid, Gerrit, Kris, Carl en zijn vriendin, Vaughn, John en William met zijn vriendin. In mum van tijd stond alles op tafel inclusief door Mark op de BBQ gegrilde  buffalo burgers. Veel tijd voor natafelen was er helaas niet. Even snel als iedereen gekomen was gingen ze ook weer weg. We gaan nog bij Ingrid en Mark en bij Astrid logeren dus dan zullen we wat meer tijd met ze kunnen doorbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *